Vissza az Amanóba Főoldalra

6 like 0 dislike
51 megtekintés
által a(z) microsoft kategóriában
Beszél valaki, mégsem mutatja a 4 kép egyikében sem.

Miért van az, hogy másoknak megjelenik a háttér elhomályosítása, nálam nincs ilyen funkció.

Ha benne vagyok egy általános videóhívásban, és közben 2 csatornára szeretném szétküldeni a gyerekeket csoportba, akkor nekik ki kell lépni a videóból, belépni a csatornába, majd visszalépni? Lehetséges-e ez egyáltalán ugyanabban az időben?

2 Válasz

1 like 0 dislike
által
által kiválasztott
 
Legjobb válasz
A kérdés második részével kapcsolatban. Egyrészről egy csatornán belül is lehet párhozamosan több videóhívás. Arra, higy ez esetben nekik ki kell lépni a videóból és átlépni a másikba, tudtommal nincs még teams-ben megoldás ( a zoom tud ilyet). Arra hogy ne legyen káosz, megoldást adhat, ha az általános csoporton kívül a tantárgyhoz létrehozásra kerülnek további, viszont Privátra állított csoportok. Ebben az esetben mindeki csak a saját csoportját látja, nem tud tévesen rossz helyre lépni.
1 like 0 dislike
által
Sajnos alapból egyenlőre nincs. Jelenleg fejlesztés alatt van hogy 6 -ra emelkedjen ez a szám, elvileg április végén jön ki ez a lehetőség.
Segítő (6,3e pont) által
0 0
Van esetleg másik olyan eszköz, ahol követhető a többi diák képe is?
Segítő (6,3e pont) által
0 0
Van arra mód Teams videóban, hogy “hangra aktiválva” az látszódjon aki beszél? Illetve, hogy a tanár jelölje ki, hogy ki beszélhet?
által
1 0
Olyat lehet csak csinálni, hogy egy megjelölt résztvevő képe ki legyen tűzve a képernyőre. Esetleg ez, bár manuális megoldás, de akkor lehet a többi diáknak is “képet” adni nem csak a legutóbbi 4 beszélőnek
által
1 0
Elvileg jelenleg is hangra aktiválva látszódik aki beszél, kivéve, ha valaki felülírja ezt a szabályt és kitűz valakit a képre. A gond az szokott lenni, ha nem lett kiírva a megbeszélés, hanem “megbeszélés most” opcióval indítják, akkor mindenki egyenrangú és a diákok is tudnak állítani bárkire némítást, kitűzést stb.
által
1 0
zoom, bluejeans amit ismerek és követhető az összes résztvevő képe
Kérdezd a Manót! Minden amire a távoktatás során szükséged van.
...