Vissza az Amanóba Főoldalra

4 like 0 dislike
70 megtekintés
Szakértő (2,5e pont) által a(z) redmenta kategóriában

2 Válasz

3 like 0 dislike
Szakértő (2,5e pont) által
által kiválasztott
 
Legjobb válasz
A feladatlap beállításai között a megosztásokban feladatlaphoz rendelt csoportok közül töröld, amelyikkel már nem akarod kitöltetni. (Előtte az eredmények exportálását végezd el, ha még nem tetted, és meg szeretnéd tartani az eredményeiket.)
3 like 0 dislike
által
Csoport/megosztott feladatlapok/feladatlap kiválasztása/jobb oldal-közepén "feladatlap végleges törlése"
Kérdezd a Manót! Minden amire a távoktatás során szükséged van.
...