Vissza az Amanóba Főoldalra

+1 voks
4 megtekintés
Segítő (4,5e pont) által a(z) google kategóriában
által újrakategorizált

1 válasz

0 Voks
által
Amikor egy osztályt archiválnak, az az osztály összes diákját és tanárát érinti. Amíg ezt nem teszed meg, addig az osztály diákjai és tanárai továbbra is láttják az osztályukat az Osztályok oldalon.

 A már archivált azonban osztályt azonban vsszaállíthatod, ha újra dolgozni akartok, de törölheted is, ha soha nem akarod újra használni. Az osztály törléséhez aonban előbb archiválnod kell!

Csak az osztályt létrehozó tanár törölheti az osztályt, a tanulók nem.
Kérdezd a Manót! Minden amire a távoktatás során szükséged van.
...