Vissza az Amanóba Főoldalra

1 like 0 dislike
121 megtekintés
Segítő (5e pont) által a(z) redmenta kategóriában

A feladatlap, amit készítettem csak egyszer kitölthető. Biztos, mert megnéztem. Hogy lehet, hogy az egyik diák mégis kétszer adhatta le? (Elképzelhető, hogy pl. 30 mp után kidobta a rendszer, és új belépésnél nem szólt, hogy már kitöltötte? Azért, mert nem ért a végére, tehát nem tudta elküldeni? Csak próbálok rájönni.)

1 válasz

0 like 0 dislike
Segítő (5,8e pont) által

Lehetséges, hogy kidobta a rendszer, és újra akarta tölteni a feladatlapot. Az is előfordulhat, hogy az első leadás után rájött, hogy hibázott valahol, és javítani akart. A probléma leírás alapján arra következtetek, hogy a diáknak nem kellett regisztrálni a Redmentára a feladatlap kitöltéséhez, mert a publikálás során a Bárkinek a világon opciót választottad. Nem regisztrált tanulók akárhányszor kitölthetik ugyanazt a feladatlapot, függetlenül attól, hogy hány kitöltést engedélyezel nekik a Kitöltési beállítások megadása során. Ez azért van, mert a rendszer csak a regisztrált felhasználókat tudja beazonosítani, a nem regisztráltak azonban tetszőleges nevet adnak meg a kitöltés előtt (akár több különbözőt is, ha többször is nekifutnak a feladatsornak.)

Remélem, sikerült érdemben válaszolnom a kérdésedre. Ha a jövőben szeretnéd elkerülni a hasnoló helyzeteket, azt javasoljuk, hogy kérd meg a diákjaidat, hogy regisztráljanak a Redmentára, a feladatlapokat pedig csak regisztrált felhasználóknak (vagy egy kialakított csoportodnak) tedd elérhetővé.

Kérdezd a Manót! Minden amire a távoktatás során szükséged van.
...