Vissza az Amanóba Főoldalra

0 Voks
3 megtekintés
Segítő (4,5e pont) által a(z) redmenta kategóriában

Van arra lehetőség, hogy egy csoporttal megosztott feladatlapot csak a csoportból töröljek és ne teljesen? Csak a feladatlap végleges törlése lehetőséget látom. Ha törlöm, akkor gondolom törlődik a saját feladatlapjaim közül is.. azt nem szeretném, mert jövőre használnám másik osztályban. De a mostani csoportban már túl sok az olyan feladatlap, amire nincs szükségünk. Mit tegyek?

1 válasz

0 Voks
által
A feladatot a Törlés a feladatlapból gombbal lehet törölni. (Csak a feladatlapból törlődik, a Redmenta adatbázisából nem, kereséskor újra elérhető lesz)
Kérdezd a Manót! Minden amire a távoktatás során szükséged van.
...