Vissza az Amanóba Főoldalra

2 like 0 dislike
11 megtekintés
Segítő (6,3e pont) által a(z) moodle kategóriában

2 Válasz

0 like 0 dislike
(500 pont) által

Az érdemjegy láthatósága a tanáron és az általa eszközölt beállításokon múlik. Az eredményt a tantárgy mellett egy linkről kéne tudni elérni, ami a Gradebook-hoz vagy más néven az Osztályozó naplóhoz vezet. Ha a tanár nem tette volna még meg, mindenképpen érdemes megkérni a tanárt, hogy magyarázza el, hogyan lehet eljutni az eredményekhez. Egyáltalán láthatóvá tette-e?

Ha egy konkrét tanfolyam eredményét szeretnénk látni, és a tanár ezt elvileg láthatóvá tette, akkor azt így lehet megtenni:

  1. Bejelentkezés Moodle-be és a tantárgy megnyitása
  2. A tantárgy oldalán a hamburger menüikonra  kattintva (bal felül), válasszuk ki a Grades-et. Ekkor megnyílik felhasználói riport oldal nyílik meg, ahol az összes olyan eredmény látható, amit a tanár engedélyezett/jóváhagyott. Itt találhatók az oktató visszajelzései is, ha voltak.
  3. A értékelt tevékenységek listájának alján, ha az oktató láthatóvá tette, található a tantrágyi összesített eredmény. Attól függően, hogy az oktató hogyan állította be, az eredmények megjelenhetnek pontok, százalékok, betűk formájában vagy ezek kombinációjaként. 
0 like 0 dislike
által
Az adott kurzus (tantárgy) oldal Navigáció menü palettáján (általában baloldalt) Pontok menüpontnál.
Kérdezd a Manót! Minden amire a távoktatás során szükséged van.
...