Vissza az Amanóba Főoldalra

2 like 0 dislike
18 megtekintés
Segítő (5,8e pont) által a(z) redmenta kategóriában

1 válasz

1 like 0 dislike
Segítő (5,8e pont) által
által kiválasztott
 
Legjobb válasz

Ez függ a feladatok típusától, és a te beállításaidtól. A feleletválasztós, párosítós, sorbarendezős, igaz-hamis feladatok pontozása automatikus, a rövid válasz részben automatizálható, de ajánlott átnézni a rendszer értékelését. Az esszékérdéseket nem tudja a rendszer értékelni.

A feladatokra adott pontokat automatikusan érdemjegyekké konvertálhatod az Értékelés menüben beállított százalékok alapján. A százalék-jegy sablonokat elmentheted, és később egyszerűen betöltheted.

Aszerint, hogy a Kitöltési beállítások menüben mit állítottál be, a diákok kitöltés után látják a pontszámot és a minősítést, csak a pontszámot, vagy csak egy üzenetet, hogy megtudják, ha kijavítottad.

Ha automatikusan pontozható feladatokat tartalmaz a teszt, a dolgozat céljától függően érdemes láthatóvá tenni a pontokat, vagy a pontokat és az értékelést. (Ha nem kapnak rá jegyet, érdemes ennek megfelelően szövegezni az értékelést, pl. “nagyon jó”, "csak így tovább", "gyakorolj még" stb.)

Hogyha a feladatok nem pontozhatók automatikusan, mindenképpen jóváhagyás után (=miután te átnézted, pontoztad, és felülbíráltad/jóváhagytad a rendszer értékelését) érdemes megmutatni az eredményt. Ha a dolgozatnak komoly tétje van, szintén ezt javasoljuk.

Kérdezd a Manót! Minden amire a távoktatás során szükséged van.
...