Vissza az Amanóba Főoldalra

2 like 0 dislike
24 megtekintés
Segítő (5,8e pont) által a(z) redmenta kategóriában

1 válasz

0 like 0 dislike
Segítő (5,8e pont) által
által kiválasztott
 
Legjobb válasz

Ez attól függ, hogyan osztod meg velük. Többféle lehetőség van:

A tanuló bejelentkezés után egyből látja a neki küldött feladatlapokat, és kiválasztja a tiédet

Ehhez meg kell osztanod a csoporttal vagy személyesen a tanulóval a feladatlapot. Fontos: add meg a feladatlap nevét, hiszen a tanuló nem csak tőled kaphat Redmenta feladatlapot!

A tanuló kap egy linket, és arra kattintva - bejelentkezés után - egyből a feladatlaphoz érkezik

Ehhez a kell a direkcím, amit a diák beír a Direktcím menübe, vagy egy link, amit megosztottál velük a szokásos oktatási platformon (Kréta, Goggle Classroom, hashtag.school, stb.). A Feladatlap publikálása listából a “Csak annak, akivel itt meg lett osztva”, a “Bárkinek, aki regisztrált és ismeri a direktcímet” vagy a “Bárkinek, aki regisztrált felhasználó” lehetőséget kell kiválasztani.

A tanuló bejelentkezik és kikeresi a feladatlapot a Katalógusból

Ha a linkes megosztás nem működik valamiért, és nem osztottad meg csoporttal a feladatlapot, akkor a tanulók a Katalógusban tudják megtalálni. Ez nehézkesebb megoldás, add meg a feladatlap pontos címét, hogy legyen esélyük megtalálni (és hogy ne valami mást töltsenek ki).

A tanuló bejelentkezés nélkül eléri a feladatlapot

Akkor működik, hogyha a Feladatlap publikálása listából a “Bárkinek a világon” lehetőséget választottad megosztásra. A feladatlap bejelentkezés nélkül is kitölthető - ennek az az előnye, hogy a gyerekek nem akadnak el a regisztráció során, viszont nem tudjuk követni, hogy ki töltötte ki (egymás nevében is kitölthetik). Gyakorláshoz ajánljuk.

Kérdezd a Manót! Minden amire a távoktatás során szükséged van.
...