Vissza az Amanóba Főoldalra

5 like 0 dislike
19 megtekintés
által a(z) redmenta kategóriában

1 válasz

1 like 0 dislike
által

A Redmentára bejelentkezve a személyes munkateredre jutsz. Itt hozhatod létre a feladatlapokat, és később itt találod meg őket. Mielőtt nekilátsz az első feladatlapod szerkesztésének, javasoljuk, hogy nézd meg ezt a bemutató feladatlapot: https://redmenta.com/demo1.

Új feladatlapot készíthetsz egy szabadon felhasználható feladatlap mentésével és átszerkesztésével, vagy egy új feladatlap megkezdésével. Újat kezdeni az Új feladatlap létrehozása gombra kattintva lehet:

Adj egy jól azonosítható/kereshető nevet a feladatlapnak. Adhatsz hozzá bővebb leírást is.

Kattints a Létrehozás gombra, és máris folytathatod a feladatokkal.

A feladatlapban használhatod saját korábbi kérdéseidet, kereshetsz a Redmenta publikus feladatai között, vagy készíthetsz újakat.

Új feladat készítése

Kattints az Új feladat létrehozása gombra. A Feladat szövege dobozba írhatod a kérdést, és a Válaszlehetőségeknél beállíthatod, milyen megoldási lehetőségekből választhatnak a tanulók.

Keress korábbi feladatokat

Saját korábbi feladataid, vagy mások publikussá tett kérdései között úgy tudsz keresni, ha a jobb oldali Feladatok hozzáadása területen beírod a keresett kulcsszót. A Redmenta kilistázza azokat a feladatokat, amelyeknek a szövegében, vagy a kulcsszavai között szerepel ez a szó. Az egyes feladatokra kattintva megnézheted a részleteket, és hozzáadhatod a feladatlapodhoz (Hozzáadás a feladatlaphoz gomb)

Kérdezd a Manót! Minden amire a távoktatás során szükséged van.
...